Știrile zilei

Drama cumplită prin care trece o familie din Buzău

Apel disperat al unei familii din Buzău, care are nevoie urgentă de ajutor pentru a-l salva pe Laurențiu, soț și tată, măcinat de o afecțiune grea. 

Totul a început pe 2 decembrie, atunci când Laurențiu Bănică (50 de ani) a fost diagnosticat cu o tumoare agresivă pe trunchiul cerebral. Starea i s-a agravat rapid, iar singura speranță a familie se îndreaptă acum spre un tratament în străinătate.

Șofer de TIR vreme de peste 33 de ani, bărbatul a fost nevoit să își întrerupă activitatea. Toți cei care pot ajuta cu donații sunt rugați să ajute pentru a-i lui Laurențiu speranța la viață.

Familia a organizat și o campanie de strângere de fonduri, disponibilă AICI.

„Laurențiu a fost diagnosticat în urma unui RMN făcut în 22 decembrie 2020 cu o tumoare agresivă localizată pe trunchiul cerebral. Din păcate starea acestuia de sănătate s-a agravat si boala a început să avanseze cu o pareză facială dreaptă, afectarea auzului si pierderi de echilibru. În urma unor investigații medicale amănunțite de către medici de renume din Romania nu s-a recomandat o intervenție chirugicală de extragere sau micșorare a tumoarei deoarece șansele de supraviețuire ar fi minime sau ar putea deveni o legumă. Însă există totusi o șansă la viață pentru Laurențiu. Medicii i-au recomandat Terapie cu protoni. Din păcate de acest tratament se dispune doar în America,Germania,Italia,Austria sau Cehia însă costurile sunt extrem de mari.În urma unui apel făcut către o clinică renumită si specializată în terapia cu protoni din Heidelberg-Germania s-a transmis că acesta poate fii ajutat însă tratamentul durează în jur de 3 luni si costurile sunt de 120.000 EURO.
Orice ajutor este binevenit.
Împreună putem da o șansă la viață pentru Laurențiu.Fii bun de câte ori se poate.Și întotdeauna se poate!🙏 Donații se pot face la conturile de mai jos sau în strângerea de fonduri organizată pe Facebook. IBAN: RO49INGB0000999903075802 Titular cont: Laurentiu Banica Banca: INGB CENTRALA Moneda: RON IBAN: RO54INGB0000999903075809 Titular cont: Laurentiu Banica Banca: INGB CENTRALA Moneda: EUR”, se arată în apelul familiei.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: