Știrile zilei

DRAMA neștiută a lui Rudolf H. | Ce l-a împins la sinucidere

Austriacul care s-a spânzurat, ieri, de balustrada podului de la Mărăcineni trecea prin momente grele după pierderea soției sale, răpusă de cancer în urmă cu un an. Durerea lui Rudolf H. mai fusese alinată de apariția Geaninei, tânăra care avea să-i devină soție.

Rudolf era obsedat de sănătatea Geanineni și o implora tot timpul să renunțe la fumat. Se temea că și cea de-a doua soție va muri de cancer, la fel ca prima sa tovarășă de viață, răpusă de cumplita boală acum un an. În ciuda acestor certuri, Rudolf își dorea un copil cu soția sa.

Cei doi se căsătoriseră legitim, iar în iulie urmau să facă și cununia religioasă. Duminică seară, bărbatul de 48 de ani s-a enervat, după o ceartă cu Geanina, și a plecat de acasă, amenințând că se va sinucide.

Partenera sa nu l-a luat în serios, crezând că soțul ei trece printr-un moment mai nefericit și că își va reveni. Numai că bărbatul era hotărât să-și încheie socotelile cu viața. De altfel, în biletul de adio Rudolf ar fi fost tranșant: „Am decis că îmi închei viața.”

Trupul său a fost găsit atârnând de balustrada podului de la Mărăcineni, spânzurat cu o sfoară de șase metri. În locul din care s-a aruncat au fost găsite o geantă cu documente, testamentul și un biet de adio.

Rudolf H. era un prosper om de afaceri, deținând o fabrică de cabluri în Cehia. Austriacul locuia în Viena și avea o fiică de 23 de ani, din prima căsătorie. Aflate în stare de șoc, rudele sale urmează să vină acum în România pentru a ridica trupul bărbatului.

Fiind vorba despre un cetățean străin, astăzi a fost anunțată și Ambasada Austriei în România. Necropsia nu a fost încă efectuată, iar ancheta a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

loading...
/* ]]> */