Totul a început cu o durere de cap care nu-i mai trecea deloc.  Ajuns la spital pentru analize, medicii i-au pus un diagnostic crunt.De atunci si până azi a fost operat de trei ori la București. Ultima șansă e un tratament cu un medicament foarte scump (Avastin), care costă 1600 euro pe lună, dar care nu e decontat.

Și-a vândut toate bunurile pentru a-si putea cumpăra tratamentul.

Soția acestuia a epuizat deja toate rezervele financiare, iar acum cere ajutorul semenilor printr-o postare pe Facebook.

Mă numesc Simion Larionova. În urmă cu 5 luni soțul meu a fost diagnosticat cu tumoră cerebrală malignă. După operație, în urma analizelor rezultatul a fost glioblastom grad IV. A urmat tratament cu chimioterapie și radioterapie. Dar în 3 luni – jumatate a recidivat și a trebuit să fie din nou operat. După următoarele două săptămâni a fost deschis a treia oară ca urmare a unei infecții. Am epuizat orice sursă de bani, următorul tratament cu șanse de reușită (Avastin) costă foarte mult (1600 euro lunar). CAS nu decontează, statul roman nu dă dreptul la viață și trebuie cumpărat lunar. Luna aceasta am reușit să cumpăr medicamentul, dar luna viitoare nu știu cum o să mă descurc. Rog din suflet, dacă mă puteți ajuta. Vă mulțumesc!”.

Cei care doresc să-l ajute pe Neculaie o pot face donând în contul RO69OTPV480001184915RO01 deschis la OTP Bank.