Știrile zilei

BUZĂU | Drum județean, modernizat în totalitate

Consiliul Județean Buzău continuă investițiile în infrastructura rutieră a județului. După tronsonul dintre Mă­răcineni şi Podu Muncii şi cel dintre Vadu Paşii şi Ro­beasca, ultima bucată din cel mai lung drum judeţean urmează să fie şi ea reabilitată. DJ 203K va deveni astfel unul dintre cele mai ­mo­derne din judeţul Buzău. 

Un drum de care se plâng toți șoferii îl reprezintă tronsonul Podu Muncii-Lopătari, pentru care urmează a fi depus un proiect de reabilitare și modernizare. Anunțul a fost făcut de către preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu:

Cel mai probabil în primăvară vor începe lucrările şi pe tronsonul Vadu Paşii-Robeasca al drumului judeţean 203K unde licitaţia a fost finalizată, s-a contestat, iar până la pri­măvară se va rezolva şi această contestaţie şi vor putea demara lucrările. Totodată, în perioada care ur­mează vom depune un nou proiect şi pentru moder­nizarea celeilalte porţiuni din DJ203K între Podu Muncii şi Lopătari şi sper ca în maxim 4 ani tot drumul să fie unul complet modernizat.”, a declarat Petre Emanoil Neagu.

Lucrările de refacere a DJ203K au început luna trecută dinspre Podu Muncii, iar în octombrie în Mărăcineni. Lucrarea este una complexă, cu săpături de adâncime pentru consolidarea infrastructurii drumului şi extinderea suprafeţei carosabile.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close