Consiliul Județean Buzău

Drumurile din Buzău, prioritate pentru Consiliul Județean

În mandatul care se încheie, infrastructura rutieră a reprezentat una dintre prioritățile conducerii Consiliului Județean Buzău. De asemenea, starea drumurilor a devenit una dintre cele mai importante realizări de care se bucură locuitorii județului.

În perioada 09.09-11.09 a avut loc recepția lucrărilor de covoare asfaltice pe numeroase tronsoane de drumuri județene: DJ 103P Valea Nehoiului, DJ 102B Zeletin, DJ 103P Chiojdu-Bâsca Chiojdului, DJ 102L Chiojdu-Cătina, DJ 205B și 205 Năeni, DJ 205A Livada Mare și DJ 203K Bâsceni-Sârbești.

Lucrările nu se opresc aici. La nivelul județului sunt active mai multe șantiere care implementează proiecte de modernizare a drumurilor aprobate de Consiliul Județean Buzău. Este adevărat că aceste șantiere creează disconfort atât locuitorilor, cât și celor care tranzitează zona, dar, cu răbdare și cooperare, vor fi culese roadele acestui efort și ne vom bucura cu toții de drumuri moderne și confortabile.

Echipa formată din președintele Petre Emanoil Neagu și vicepreședinții Adrian Petre și Romeo Lungu la conducerea Consiliului Județean Buzău este una unită și are ca numitor comun respectarea angajamentului asumat față de cetățeni.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: