Administrație

DSV Buzau, dată în judecată de medicii veterinari. Ce nemulțumiri au oamenii lui Păle

Direcţia Sanitar-Veterinară din judeţul Buzău a fost acționată în instanță de către medicii veterinari, care nu și-au primit banii pentru serviciile de supraveghere a animalelor în perioada octombrie-dsv-bzdecembrie 2013.

Potrivit curierulnational.ro, DSV Buzau a rămas mult în urmă cu plata serviciilor de supraveghere a animalelor către veterinarii concesionari. Ca atare, după mai bine de o jumătate de an de aşteptare, medicii veterinari au iniţiat o acţiune în instanţă pentru recuperarea sumelor restante.

  • DSV Buzău nu mai are bani nici pentru lunile mai şi iunie.

Întrbat despre situația medicilor veterinari, Dănuţ Păle, preşedintele Federaţiei Patronale a Medicilor Veterinari Buzău, a confirmat faptul că a dat în judecată DSV pentru că nu a făcut plăţile către medicii veterinari din judeţ, conform contractului încheiat cu aceştia, notificând autoritatea, prefectura şi DSV Buzău că nu mai poate lucra astfel.

Dr.-Danut-Pale
„Din lunile octombrie, noiembrie a anului trecut medicii veterinari n-au mai primit banii de la Autoritate. În 2014 am primit ceva, circa 2 – 3% din banii datoraţi pe luna februarie. Programul strategic derulat de ANSVSA cu medicii veterinari concesionari este în pericol. Am fost anunţaţi deja de către DSV Buzău că mai au foarte puţini bani pentru luna aprilie şi deloc pentru lunile mai şi iunie. Nu este normal. Nu mai putem lucra astfel. I-am dat deja în judecată. Vor plăti şi penalităţi de întârziere şi dobânzi”, a spus Păle pentru sursa citată.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: