SportȘtirile zilei

Meci de foc la Sala Sporturilor

Marți, 13 noiembrie 2018, handbalistele de la Sport Club Municipal Gloria Buzău vor întâlni pe teren propriu formația Handbal Club Zalău, într-un meci contând pentru etapa a X-a din Liga Florilor la handbal feminin. Partida se va disputa în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, începând cu ora 17:00.

Echipa antrenată de Gheorghe Tadici vine la Buzău cu un moral bun, după ce, etapa trecută, a reușit să se impună pe teren propriu în fața Gloriei Bistrița. Formația sălăjeană își va folosi cea mai recentă achiziție, pe Daniela Corban, din partea căreia speră să obțină un plus de valoare, mai ales pe faza de atac.

De cealaltă parte, echipa buzoiană își propune să obțină cele trei puncte prețioase în partida contra HC Zalău. Elevele lui Dumitru Muși vor să răzbune ultimele două meciuri și să bifeze o victorie care ar plasa-o în prima parte a clasamentului.

În partida de marți, sportivele buzoience mizează pe sprijinul suporterilor pentru a învinge și pentru a repeta jocul entuziasmant practicat acum 10 zile împotriva craiovencelor.

Biletele costă 10 lei și vor fi puse în vânzare la casa de bilete a Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” astfel:

– luni, între orele 10.00 și 18.00;
– marți, între orele 10.00 și 17:00.

Pensionarii, elevii şi studenţii vor beneficia de bilete gratuite în baza documentelor specifice (cupon de pensie, carnet de elev sau carnet de student), în limita locurilor disponibile.

Vă invităm să luați parte la un meci spectaculos! Să susţinem împreună echipa noastră de suflet! Fiecare suporter în plus contează! Hai Buzău, Buzău!”, transmite directorul SCM Gloria Buzău, Ion Cazan.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close