Știrile zilei

„Dumnezeu să te ierte, fată frumoasă!”

O tânără în vârstă de doar 22 de ani s-a stins din viață, ieri, din cauza unei afecțiuni cardiace care o chinuia de doi ani. Cunoscuții sunt șocați de moartea tinerei, pe care o știau veselă și plină de viață.

Ieri dimineață, Georgiana – sau „DG”, așa cum o alintau prietenii – s-a stins din viață în Anglia, acolo unde se afla în vizită la niște prieteni. Acum doi ani aflase că suferă de o afecțiune gravă, insuficiență cardiacă cronică de gradul 3. Apropiații spun însă că tânăra își respecta medicamentația și că totul mergea bine.

Georgiana era originară din Săgeata, însă de de tânără avusese ambiția să își ia viața în propriile mâini și să reușească prin puterile proprii. S-a mutat la Buzău, unde a lucrat în mai multe domenii, pentru a căpăta experiență. Îi plăcea să experimenteze și să învețe lucruri noi. Era pasionată de frumos, în timpul liber realizând fetelor machiaje spectaculoase.

La aflarea veștii, pagina de Facebook a tinerei a devenit un loc al tristeții și al lacrimilor de rămas-bun. Apropiaților aproape că nu le vine să creadă că Georgiana, tânăra optimistă și plină de viată, astăzi nu mai este:

Ce mai este viața în ziua de azi ? Nu mai este absolut nimic ! Dumnezeu a ales sa ia sub aripa lui încă un înger . Un înger plin de viață și de fericire care mereu era tot un zambet .Din păcate viața este nedreaptă uneori. Alege doar ce este frumos .Încă un boboc de floare a mai plecat la ceruri .Dumnezeu sa te odihnească în pace Geo ( mătușa ) .Sa ai grija de cei dragi și mai ales de nepoței tai, pe care îi iubeai nespus de mult.”

„ Încă nu îmi vine sa cred ca ai plecat de lângă noi Geo,ai fost cea mai buna prietenă a mea și asa vei rămâne .Pe cine mai sun eu sa ii spun toate ofurile mele , nimeni nu mă înțelegea mai bine decât tine, cine mai îmi dă mie sfaturi acum ,nu pot sa cred ca numai ești printre noi. Vei rămâne veșnic în sufletul meu !Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet frumos! Te voi iubi mereu.”

Ai plecat prea devreme dintre noi…mult prea devreme …Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. Ne vei lipsi atât de mult tututor celor care ne-ai înseninat zilele , ne vor lipsi glumele tale , ne vei lipsi tu..Încă nu pot realiza și nu pot accepta vestea cumplita . Cum tu , o ființa mereu cu zâmbetul pe buze și optimista ai reușit sa te prăbușești ? Doamne … nu am cuvinte .. Se pare ca Dumnezeu a avut nevoie de tine alături de El , încă o floare in grădina Lui . Vei rămâne vesnic in sufletele noastre ! Nu te vom uita niciodată , ai fost o colega și o prietena minunata ! Sincere condoleante familiei si prietenilor!”

Jojo a mea .. ne ai rupt sufletul 😭
Amintirile sunt multe și ar fi trebuit sa radem împreună… te aștept în penny sora mea sa ne luam pâine calda și „proșuto” ..te aștept în banca sa putem dormi amândouă în ora lu Miuriel … 😭sunt prea multe de spus …
Prea devreme ai plecat … îmi pare rău că nu am mai vorbit atât de des… îmi pare rău că nu ai apucat sa l cunoști pe Alexuț 🥺
Sufletul meu vesel ,te voi iubi pana la îngerii, iar locul din inima mea Îl vei avea pentru totdeauna…💔
Cu inima frântă de durere îți spun … Drum lin lângă îngeri sora mea ! 💔💔💔💔”

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!