CORONAVIRUS

După 15 ani de muncă în Italia / Ucisă într-un accident rutier, cu puțin timp înainte de a se întoarce în țară

Maria Noapteș se afla la muncă în Italia de aproape 15 ani. Ca o ironie a sorții, femeia își cumpărase piacenzabilet de întoarcere acasă cu puțin timp înainte de producerea tragediei.
O râmniceancă de 60 de ani a murit la Piacenza, după ce a fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada împreună cu o amică. Cea din urmă a fost rănită, însă este acum în afara oricărui pericol. Accidentul s-a produs cu puţin înainte de ora 22:00, pe 10 mai, pe via Emilia Pavese. Potrivit unei prime reconstituiri a agenţilor poliţiei municipale, Maria Noapteș traversa via Emilia printr-un loc nepermis. Exact în acel moment, un Ford Focus condus de un bărbat s-a apropiat și, în ciuda frânării bruşte, şoferul nu a mai reuşit să evite impactul.
Femeia de 60 de ani s-a lovit în mod violent cu capul de parbriz, ambele fiind apoi aruncate în faţă 10426335_101568130179072_697439665656669063_ncâţiva metri. Salvatorii au sosit imediat, însă râmniceanca se afla în stare foarte gravă din cauza fracturii craniene evidente care i-a provocat o puternică hemoragie şi care a necesitat transportarea de urgenţă la spital.
La bordul maşinii care le-a lovit pe cele două femeie se afla un tânăr care a fost supus testului de alcoolemie, rezultatul fiind negativ. Trupul victimei va fi incinerat în Italia.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: