Politică

După luni de așteptare, a revenit în forță! Vezi AICI despre cine este vorba!

După luni bune în care n-a scris un cuvințel pe Facebook și 5368006-mediafax-foto-ciprian-sterianimaginea sa aproape că dispăruse din peisajul politic local, Cezar Preda s-a reactivat pe rețeaua de socializare și a ieșit la rampă cu declarații noi!

Se pare că iarna i-a priit politicianului buzoian, pentru că ieri a lansat câteva atacuri în stilu-i caracteristic la adresa cui altcuiva, dacă nu puterii: ”Investirea Cabinetului Ponta 3 este neconstituţională!!” (…) ”Acum, în 2014, cer respectarea Constituţiei.
Când aperi Constituţia României şi statul de drept, nu ataci pe nimeni!”, ”a tunat” Preda.

Pagina sa de Facebook a fost asaltată ieri de aprecieri și comentarii care susțin mai mult sau mai puțin tezele democrat-liberalului.

Deputatul Cezar Preda a intrat într-un con de umbră și după ce și-a dat demisia de la șefia PDL Buzău. Îndepărtarea sa de fostul partid al lui Traian Băsescu este din ce în ce mai vizibilă. Astăzi, parlamentarul a ales să desfășoare conferința de presă săptămânală la cabinetul său parlamentar, deși, ani la rând, Preda a ținut  conferințele la sediul partidului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: