Știrile zilei

DURERE FĂRĂ MARGINI | Ciprian s-a întors acasă pentru totdeauna (VIDEO)

Sicriul cu trupul sublocotenentului post-mortem Ciprian Polschi a ajuns la Buzău și este depus la capela bisericii „Sfântul Ștefan” de pe strada Frăsinet. Înmormântarea va avea loc joi, la Cimitirul Eroilor din Buzău.

Sicriul cu trupul militarului ucis a fost adus de un convoi militar care l-a preluat de la aeroportul Otopeni, unde a avut loc o ceremonie militară și religioasă. Trupul sublocotenentului post-mortem a fost trecut mai întâi pe la morga Spitalului Militar Central, fiind scos din sicriul de zinc și așezat în sicriul din lemn, în care va fi și înmormântat.

Convoiul a ajuns la biserica „Sfântul Ștefan” în jurul orei 17:00. Rudele au izbucnit într-un hohot de plâns în momentul în care sicriul militarului, înfășurat în tricolor, a fost coborât din camion și purtat pe umeri de camarazii săi.

Sicriul a fost apoi depus în capela bisericii de pe strada Frăsinet, unde va rămâne până joi dimineață. Poimâine, la ora 09:30, sicriul va fi dus la biserica militară „Pogorârea Sfântului Duh” de pe bulevardul Mareșal „Alexandru Averescu”, unde va avea loc slujba de înmormântare.

Apoi, sicriul va fi purtat de militari pe jos până la Cimitirul Eroilor, acolo unde Ciprian Polschi își va dormi somnul de veci.

Sublocotenentul Ciprian-Ştefan Polschi, care îndeplinea funcţia de şofer în cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul, şi-a pierdut viaţa joi, 5 septembrie, în urma exploziei unei maşini-capcană în apropiere de Green Zone, din capitala Afganistanului, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul de serviciu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close