CORONAVIRUS

Durere fără margini | Elena s-a stins astăzi, răpusă de o boală cumplită

Comunitatea din Smeeni este în doliu după ce Elena Șerban, o tânără de numai 19 ani, s-a stins astăzi, răpusă de o boală necruțătoare. Familia fetei descoperise maladia în urmă cu un an.

Tânăra căreia viața abia acum ar fi trebuit să-i aștearnă în cale nebănuitele sale drumuri a încetat din viață astăzi, pe un pat de spital din București. De când a descoperit boala, a luptat fără încetare, până la ultima secundă. Astăzi, și-a luat rămas-bun, rudele și prietenii fiind înmărmuriți de durere.

Elena absolvise anul acesta Colegiul Tehnic. Își dorea mult să obțină permisul de conducere și să continue studiile, însă destinul avea să îi reteze aripile. Acum, răvășiți de durere, părinții și cei trei frați ai săi se pregătesc de înmormântare.

Mesajele în care prietenii își strigă durerea au curs fără încetare pe profilul de Facebook al fetei: „E greu de acceptat si de inteles cand Dumnezeu, mult prea devreme ia un suflet, un suflet curat, o persoana pe care o cunosti, o persoana care a crescut in ochii tai. Dumnezeu sa o ierte.. condoleante si putere familiei sa treaca peste aceasta tragedie.”.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

5 comentarii

  1. Dumnezeu sa o odihnească în pace știu prin ce trece familia și îmi pare sincer rău le doresc sa fie puternici totuși sunt fericiți că mai au copii eu am trecut acum trei luni și jumătate printr-o tragedie asemănătoare cu diferența că erea unicul fiu in virsta de 31 de ani și jumatate.O moarte nejustificată chiar și nu știu cum să fac lumina in acest caz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button