Știrile zilei

Durere FĂRĂ MARGINI! Fiica viceprimarului din Ziduri, în vârstă de 19 ani, DECEDATĂ într-un accident produs de fratele ei

Loredana Geangoş (19 ani), una dintre cele două fiice ale viceprimarului din comuna Ziduri, a pierit duminică dimineaţă într-un cumplit accident rutier petrecut pe drumul judeţean 203. Fata se întorcea de la o nuntă, alături de părinţii ei, când maşina condusă de fratele său, de numai 21 ani, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat de mai multe ori.
Vestea a căzut ca un trăsnet asupra comunităţii din localitatea buzoiană Ziduri, care nu-şi pot explica modul în care s-a produs ftragedia. Sâmbătă seară, vicele Marin Geangos (45 de ani), soţia sa, în varstă de 41 de ani şi fiica Loredana, de 19 de ani, participaseră la o nuntă, la Ramnicu Sărat. Dimineaţă, fiul acestora, Alin, în varstă de 21 de ani, ar fi mers cu maşina să îi aducă acasă. Pe drumul de întoarcere, într-o curbă, pe fondul ceţii, tânărul şofer a pierdut controlul volanului, a ieşi de pe carosabil şi s-a răsturnat pe câmp. În urma accidentului, Loredana a murit pe loc, în vreme ce părinţii şi fratele ei au fost răniţi şi transportaţi de urgenţă la spitalul din Râmnicu Sărat.
Se pare că mama fetei este într-o stare mai gravă, medicii neexcluzând posibilitatea de a o transfera la un spital din Capitală. Cercetarea la faţa locului a arătat că Alin Geangos nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan.
Loredana Geangos era studentă la o facultate din Braşov.  Dis-de-dimineaţă, pagina de Facebook a Loredanei a fost invadată de mesaje în care prietenii şi apropiaţii, şocaţi de dispariţia fulgerătoare a fetei, îşi strigă durerea:
„O durere îngrozitoare s-a năpustit asupra noastră. In urma cu foarte putin timp Dumnezeu a decis sa te ia de langa noi , sa te gggfaca dintr-un om un înger , un înger blând si protector pentru cei care te iubesc si acum urla de durere.Dumnezeu sa te ierte copil frumos si bun !!!”
„Nu pooot sa cred,sau nu vreau sa cred asa ceva. Mi-ai fost o prietena atat de buna si-mi aduc aminte de tine cu drag,de toate iesirile noastre de planurile pe care le aveai. Imi e foarte greu sa cred ca daca acum te sun nu o sa te mai aud zicand „da fa nebuno”… imi spuneai ultima data la telefon ca nu ne-am mai vazut de mult si ca tre sa mai iesim…si acum singurul drum pe care il mai putem face e drumul tau spre cimitir. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, scriu prietenii pe peretele fetei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. neaparat vreau sa moara si fracsu pentru ca nu merita sa traiasca, cine omoara pe cineva sa primeasca pedeapsa cu viata nu de la politie de la Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: