Știrile zilei

Durere fără margini, în familia unui tânăr de 19 ani

Tragedie, în familia unui tânăr de 19 ani, din orașul Nehoiu. Băiatul a murit electrocutat ieri, în timp ce se afla cu tatăl său la pescuit în Insula Mare a Brăilei.

Nenorocirea care a lovit familia Brânzoiu s-a produs ieri în Insula Mare a Brăilei, în zona lacului Blasova. Ionuț își însoțise la pescuit pe tatăl său, pescar profesionist. La un moment dat, băiatul a aruncat undița în apă, dar a atins firele de înaltă tensiune.

Arcul electric l-a ucis pe loc pe băiat, descărcând în trupul său mii de volți. Răvășit de durere, tatăl a postat pe Facebook un text emoționant, însoțit de fotografia tânărului:

Acum un an, aceeași locație, Blasova. A fost bine, a fost frumos. Anul ăsta, tot acolo. Numai ca s-a terminat totul înainte să înceapă! Dumnezeu sa te aibe în pază!”, a scris pe facebook tatăl îndurerat.

„Un tânăr de 19 ani, din jud. Buzău, în timp ce se afla la pescuit în zona Blasova, a atins cu undița firele de înaltă tensiune și s-a electrocutat, rezultând decesul acestuia. Tânărul a fost transportat la Morga Brăila în vederea efectuării necropsiei”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Brăila.

Vestea a zăcut ca un trăsnet peste apropiații tânărului, care au dat glas durerii în mesaje emoționante, postate pe pagina de Facebook a lui Ionuț:

Cuvintele spun prea putin. Drumul tau s-a incheiat aici, mult prea devreme. Cei care doresc isi pot lua ramas bun de la Marian Ionut Branzoiu in seara asta incepand cu ora 18.00 la Capela Valea Nehoiului sau maine incepand cu ora 11 la slujba de inmormantare.
Drum lin catre stele, copil frumos si bland! – Gabriela.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: