Știrile zilei

Durere fără margini într-o familie din Buzău

Accidentul produs, ieri, la Sinești, a secerat viețile a cinci buzoieni care lucrau împreună în construcții și se întorceau de la o lucrare din București. Doi dintre ei erau frați și unicii copii ai unei femei care îi plânge acum cu lacrimi de foc.

În cursul zilei de astăzi, al cincilea ocupant al Opelului a decedat, inima oprindu-i-se la scurt timp după ce a ieșit din operație. Nicio persoană nu a scăpat din mașina morții, care a fost izbită în plin de un șofer inconștien, ce rula cu viteză excesivă pe contrasens.

Cei cinci buzoieni decedați lucrau în construcții și făceau naveta la imobilele în care aveau astfel de lucrări. Ieri, când s-a întâmplat tragedia, veneau de la București, de la o lucrare.

Familiile lor locuiesc pe strada Primăverii din municipiul Buzău și în vecinătatea acesteia. Toți cei cinci bărbați aveau vârste cuprinse între 42 și 54 de ani și erau familiști  muncind din greu ca să-și întrețină familiile.

Doi dintre ei erau unicii fii ai unei mame distruse acum de durere În fotografie este chiar unul dintre ei, cel care era recunoscut ca șef al echipei, potrivit Șansa News.

Bărbații din Buzău se aflau într-un Opel Astra cu numere de Dâmbovița și rulau pe o porțiune de drum cu o singură bandă. Pe celălalt sens erau două benzi de rulare, insuficiente pentru un șofer ialomițean care a intrat într-o triplare și a izbit frontal mașina buzoienilor.

  • Șoferul vinovat, cu permisul reținut în fiecare an, pentru viteză.

Se pare că bărbatul vinovat, în vârstă de 49 de ani, avea permis de mai puțin de patru ani și strânsese deja zeci de amenzi pentru viteză, a anunțat, public, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode:

„M-am uitat dimineaţă şi am văzut respectivul conducător auto care a produs accidentul, permisul l-a obţinut, cred, în 2018. I-a fost reţinut în fiecare an: 2018, 2019, 2020. A fost sancţionat de zeci de ori pentru nerespectarea regimului de viteză. Ei, pentru astfel de oameni, care, iată, produc adevărate tragedii, a omorât patru oameni prin nerespectarea regimului de viteză şi intrarea în depăşire a unei alte maşini şi s-a întâmplat tragedia care s-a întâmplat. Pentru astfel de oameni sancţiunile sunt încă prea moi, deci prea blânde.”

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 comentarii

  1. E clar ăsta nu era şofer!!!
    A fost o chestiune de timp până când a produs drama.
    Puşcăria pe viață ar fi o sentință corectă.

  2. Hei, dar daca soferul a dezvoltat probleme psihice si e nevoie sa se trateze in Italia?!? Mario a lu Gino asa a facut si uite ca e ok.
    In alta ordine de idei, statul zice ca e prea scumpa largirea E85-ului la 2 benzi pe sens. Eu as zice ca nu mai e logica, acum cu A7-ele care e pe vine. De retinut faptul ca Romania e prea saraca sa-si mai tina cetatenii in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: