Știrile zilei

Durere fără margini într-o familie din Căldărăști

Nu se mai termină necazurile pentru familia femeii decedate ieri, în ambulanța răsturnată la Mărășești, care ar fi trebuit să o transporte în siguranță la spitalul din Buhuși. Soțul femeii, un bărbat de 77 de ani, se luptă și el pentru viață pe un pat de spital.

Necazurile pentru familia greu încercată au început în momentul în care cei doi soți au început să se simtă rău. Pentru că prezentau simptome ale infectării cu virusul SARS-CoV-2, cei doi s-au testat și au ieșit pozitiv, iar marți s-au prezentat la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Nimeni nu avea să prevadă nenorocirea ce urma să se întâmple.

Ier, bărbatul se simțea bine, dar soția sa avea nevoie de oxigen. Cum pe secția ATI nu mai erau locuri libere, medicul din UPU a decis să o transfere la spitalul din Buhuși. Pe drum avea să aibă loc o tragedie: Șoferul ambulanței a intrat într-un cap de pod, iar pacienta a decedat pe loc. Medicul de la SAJ Buzău, care o însoțea, a suferit răni grave, în timp ce șoferul și asistenta au scăpat cu leziuni ușoare.

Astăzi, familia greu încercată avea să mai primească o lovitură: Bărbatul femeii, care ieri se afla într-o stare relativ bună, a început să se simtă rău. Pacientul de 77 de ani, internat inițial la Boli Infecțioase, a fost transferat  la Terapie Intensivă, în Spitalul Județean Buzău, după ce pe secție s-a eliberat un loc, un pacient negativându-se și fiind transferat într-un alt salon. Bărbatul are afectare pulmonară și are nevoie de îngrijiri pe terapie intensivă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button