Știrile zilei

Durere fără margini, într-o familie din Mărăcineni

A încetat din viață Laura Lăcătuș, tânăra mămică în vârstă de 26 de ani, din localitatea buzoiană Mărăcineni, care s-a luptat, în ultimul an, cu o boală cumplită. Laura s-a stins în această dimineață, la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Anul trecut, în urma unui control medical, tânăra a primit un diagnostic nemilos: carcinom mamar stadiul IV M1. Pentru ca Laura să poată lupta cu boala și să-și țină în brațe cele două fetițe, oamenii s-au mobilizat pentru a strânge cei 10.000 de euro necesari tratamentului în Turcia.

În luna februarie, Laura a ajuns la Istanbul, unde a început tratamentul. S-a întors acasă mai bine, dar, din păcate, starea ei avea să se înrăutățească la scurt timp. Astăzi, tânăra mămică s-a stins la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Rudele care i-au fost tot timpul alături în această grea luptă au postat pe Facebook anunțul dispariției premature a Laurei. În urma ei rămân acum două fetițe în vârstă de 2 și, respectiv, 3 ani.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 Comments

  1. Nu o cunosc dar pacat de ea.Sa o ierte Dumnezeu si sa i lumineze calea spre cer.!Bunul Dumnezeu sa i întărească familia

  2. vedeți oameni buni ce importantă este umanitatea, care în zilele noastre este tot mai departe de om!
    în loc să plătim impozit pe casă, mașină și alte bunuri, mai bine am creea un buget pentru cazuri medicale, și cei în suferință pot avea acces instant la servicii medicale de înaltă calitate.
    dar babuinii în funcții nu au această grijă, ei sunt o cauză pierdută.

    Dumnezeu să o ierte și condoleanțe familiei îndurerate

  3. … îmi pare rău!…ce se poate afla dacă a fost injectată cu proteina spike mRNA!…. dacă este așa atunci acesta e rezultatul: cancer fulminant….efect advers principal în urma injecției!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!