Știrile zilei

Durere SFÂȘIETOARE | Un tânăr de 23 de ani a fost găsit mort

Tragedie într-o familie din localitatea buzoiană Scurtești. Un tânăr de 23 de ani și-a pus capăt zilelor din cauza problemelor pe care le avea la firmă. Bărbatul a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinței. Poliția efectuează cercetări pentru a stabili condițiile în care s-a produs decesul.

Nenorocirea s-a produs aseară în satul Scurtești din comuna Vadu Pașii. Tânărul de 23 de ani, administrator al unei firme de proiectare, a lăsat un bilet de adio în care vorbește despre un control recent care ar fi scos la iveală nereguli în activitatea societății sale. El se temea că sancțiunile ce ar fi urmat l-ar fi putut trimite în spatele gratiilor, iar perspectiva unei astfel de pedepse pur și simplu îl îngrozea.

De asemenea, tânărul se mai plângea de viața grea, plină de responsabilități pe care o avea și că ar fi preferat un viitor mai liniștit, departe de România, într-o țară străină.

Frățică E., cunoscut de toată lumea drept Sebi, era absolvent al Liceului Tehnologic „Grigore C. Moisil” din Buzău. În aprilie 2015, tânărul își înființase o firmă de proiectare ce avea ca obiect de activitate servicii în domeniul arhitecturii.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Proiectare cu doar liceul terminar, fara facultatea de Arhitectura sau alte studii superioare?

    Ciudat, nu?

    Oricum ar fi, Dumnezeul sa il ierte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: