Știrile zilei

Dustere noi, pentru Poliția Locală Buzău!

Polițiștii locali buzoieni vor ajunge mai repede la intervențiile la care sunt solicitați, grație celor patru noi autospeciale intrate în dotarea instituției.

Recent, Primăria municipiului Buzău a achiziționat patru autoturisme marca Dacia Duster, care, începând de pe 16 iulie, vor intra în dotarea Poliției Locale.

Mașinile au ajuns deja în curtea instituției, iar acum urmează să fie înmatriculate. Noii proprietari nu au însă nicio emoție în ceea ce privește inspecția tehnică: Mașinile sunt noi nouțe, cumpărate de la uzinele Dacia cu zero kilometri și, mai ales, contra unui preț bun. Au motoare diesel și consumă puțin, iar misiunile în care vor fi folosite vor spori gradul de confort și siguranță în municipiul Buzău.

CITEȘTE ȘI: El este noul șef al Poliției Locale Buzău!

„Primăria și Consiliul Local al municipiului Buzău au hotărât achiziționarea a patru autospeciale marca Dacia Duster, care vor intra în dotarea instituției noastre pe data de 16 iulie. Vor fi folosite în cadrul mai multor tipuri de misiuni, printre care menținerea ordinii publice și protecția mediului. Sunt o adevărată gură de oxigen pentru noi și suntem încrezători că ne vor ajuta să intervenim mai rapid și mai eficient în cadrul misiunilor pe care le desfășurăm.”, a transmis directorul Poliției Locale Buzău, Adrian Teodorescu.

Potrivit sursei citate, în cadrul ședinței de Consiliu Local de la mijlocul acestei luni vor fi stabilite și cotele de carburant aferente utilizării noilor autospeciale, după care mașinile pot fi puse la treabă.

În prezent, Direcția Poliție Locală din subordinea Primăriei Buzău numără 369 de angajați, dintre care 117 sunt funcționari publici. Cele patru Dustere noi se adaugă celor șapte mașini aflate deja în dotarea unității de poliție locală buzoiană.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button