Știrile zilei

„E o minune că a scăpat cu viață!”

Viteza și neatenția au fost la un pas să-i curme viața unui bărbat care circula astazi pe DN 2C, de la Buzău la Slobozia.

Condor datelor din dosar, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Buzău, conducea autoturismul personal pe DN2C, din direcția Ialomița către Buzău, în momentul în care s-ar fi angajat în efectuarea virajului la stânga. În același timp, un autoturism care circula în spatele său, în aceeași direcție, s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire, moment în care a lovit masina buzoianului.

În urma coliziunii, mașina condusă din spate de către bărbatul din Pogoanele s-a răsturnat. Martorii spun că bărbatul de 43 de ani a iesit singur din mașină și își evalua pagubele:

„E o minune că a scăpat cu viață. N-a avut nimic, se uita pe lânga mașină sa vadă ce s-a stricat.”, a declarat un martor.

Ambulanța a fost chemată la fața locului, însă nu s-a impus preluarea celor doi conducători auto. Eveniment a fost soldat doar cu pagube materiale.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: