AdministrațieEconomicȘtirile zilei

E OFICIAL: Buzoienii nu mai plătesc apa meteorică

Consilierii locali au aprobat astăzi cu unanimitate de voturi eliminarea costurilor cu apa meteorică pentru persoanele fizice și reducerea cu 30 la sută a tarifului acesteia pentru persoanele juridice. Drept urmare, începând cu 1 noiembrie, facturile emise de Compania de Apă vor scădea.

În cadrul ședinței de astăzi, primul proiect de hotărâre votat de consilierii locali a fost legat de apa meteorică. Consilierii au votat în unanimitate pentru aprobarea proiectului care se referă nu numai la consumatorii casnici, ci și la persoanele juridice. Cele din urmă vor plăti cu 30% mai puțin, în timp ce perosanele fizice nu vor mai regăsi deloc în factură costuri legate de apa meteorică.

Eliminarea acestor costuri a fost cerută în repetate rânduri de municipalitate. În vară, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a solicitat și el public Companiei de Apă scoaterea din facturile buzoienilor a apei meteorice, lucru care se realizează și capătă putere juridică începând de luna viitoare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Nu inteleg de ce persoanele juridice tr sa platesca chiar si redus?
    Cumva gurile de scurgere a apei pluviale trec cu precadere doar prin situatia lor financiara?
    Nu-i nimic …nimic nu se pierde ,aceasta este o cheltuiala deductibila fiscal ..se va diminua profitul sau se va regasi in costuri si implicit in tarife de prestari servicii sau in costul marfurilor..
    Ca doar suntem experti in a ne fura singuri caciula

  2. Oricum nu fac nimic cu apa de ploiae, trece prin canal pe langa epurare…iese la „cruci” si isi continua drumul pe Buzau fara interventia marilor domni din „cacanie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: