AdministrațieȘtirile zilei

E OFICIAL: Noua maternitate va avea parcare, după votul favorabil de azi, din Consiliul Județean

Proiectul care prevede cumpărarea unui teren vecin cu maternitatea de pe Victoriei, necesar amenajării unei parcări, a maternitatetrecut miercuri de votul consilierilor județeni, după ce, în ședința lunii trecute, a fost respins. Și de data aceasta, aleșii PD-L s-au abținut de la vot. Totodată, s-a constituit comisia de negociere a prețului cu care va fi achiziționat terenul.
Conform documentului supus, miercuri, votului, Consiliul Județean Buzău trebuie să demareze negocierile pentru cumpărarea unui imobil vecin cu maternitatea de pe strada Victoriei. Prin această achiziție, instituția de pe bulevard va clarifica situația juridică a suprafeței deținute de noua maternitate și, totodată, va amenaja o parcare pentru instituția medicală.
Decizia administrației județene a venit după ce proprietarul imobilului-teren a anunțat că este dispus să vândă 500 de metri pătrați din surafața pe care o deține, prin negociere directă cu reprezentanții Consiliului Județean, titularul dreptului de preempțiune.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button