Știrile zilei

Ea este eleva din Buzău admisă cu prima medie la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir”

Buzoianca Bianca – Mihaela Dedu, eleva admisă cu cea mai mare medie la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza, mărturisește că a găsit în școală o mare familie și că acomodarea este mai ușoară tocmai datorită acestui fapt.

Tânăra din satul Brătilești a fost admisă în clasa a noua la Colegiul Militar cu media 9,96, rezultat pentru care, după cum mărturisește, a muncit foarte mult. A absolvit gimnaziul cu media zece, la Școala Gimnazială Sat Brătilești din județul Buzău, iar ideea de a urma cursurile Colegiului Militar de la Breaza i-a venit având un exemplu în familie.

Fericită că eforturile depuse i-au fost răsplătite, Bianca se mândreşte acum că face parte dintre cei mai buni. Îşi doreşte ca anii petrecuți la Breaza să reprezinte bazele viitoarei sale cariere militare.

La început de an școlar, Bianca Dedu a fost eleva desemnată să susțină discursul în numele bobocilor din anul școlar 2023-2024.

În înregistrarea de mai jos, puteți urmări interviul acordat de buzoiancă pentru Centrul de Televiziune și Film al MApN:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button