AdministrațieȘtirile zilei

Edilul buzoian Constantin Toma, pe primul loc în topul realizat de www.domnuleprimar.ro

Primarul Buzăului se mândrește cu locul I în topul primarilor din România. Din cei peste 300 de primi gospodari, care răspund sesizărilor cetățenilor pe site-ul domnuleprimar.ro, Toma conduce detașat, după ce s-a apucat să răspundă personal tuturor întrebărilor postate la secțiunea Buzău.

Prezent în studioul Focus TV, edilul buzoian a afirmat că s-a străduit să răspundă personal tuturor întrebărilor buzoienilor, iar locul 1 în top a venit în mod firesc. Pentru a acapara prima poziție din clasament, Toma „s-a bătut” cu PNL-istul Emil Boc de la Cluj, de asemenea prezent permanent în primii trei primari care răspund nevoilor cetățenilor. Toma conduce acum detașat, cu 60 la 45 de răspunsuri.

De altfel, noul primar al Buzăului pune mare preț pe comunicare. Recent, el a ales să valorifice și opțiunea de video a Facebook-ului și transmite săptămânal clipuri în care prezintă buzoienilor realizările din Primărie.

Domnuleprimar.ro este un site dedicat tuturor cetățenilor României care vor să afle direct de la edilii lor răspunsuri la diversele probleme ale urbei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button