Știrile zilei

Edy Bombardieru’, dosar penal pentru instigare publică!

Tânărul de 26 de ani, care a ieșit azi-noapte cu mașina prin Buzău, încălcând ostentativ prevederile Ordonanței Militare Nr.2/ 21.03.2020, s-a ales cu dosar penal și a rămas fără permis de conducere. Azi-noapte, buzoianul s-a filmat în timp ce mergea cu mașina prin oraș și îi îndemna pe buzoieni să nu respecte dispozițiile emise de autorități.

După ce imaginile au apărut în spațiul public, tânărul a realizat gravitatea faptei sale și a șters videoclipul de pe Facebook. Imaginile au rămas însă în calculatorul poliției, care l-a identificat rapid și a dispus începerea urmăririi penale.

„Poliţiştii au întocmit dosar penal unui tânăr din municipiul Buzău pentru săvârşirea infracţiunii de instigare publică.

În urma imaginilor apărute în spațiul public cu un tânăr care conducea pe raza municipiului Buzău în intervalul orar 22.00-06.00, îndemnând cetățenii să nu se supună reglementărilor actuale privind circulația persoanelor, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări.

În data de 25 martie a.c.,tânărul de 26 de ani a fost identificat și depistat, fiind sancționat contravențional pentru nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițiștilor rutieri. Tânărului i-a fost reținut permisul de conducere.

Totodată, au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de instigare publică, faptă prevăzută și pedepsită de art. 368 din Codul Penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea parchetului.”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button