Știrile zilei

Ei sunt buzoienii morți în cumplitul accident de azi-noapte

Este doliu în comunitatea dealerilor de mașini second-hand, după moartea a doi bărbați din Buzău, spulberați, azi-noapte, de un TIR pe autostrada A1. Bogdan și Nicu au murit în timp ce încercau să repare una dintre mașini, pe banda de urgență.

Nicu H. avea 35 de ani și urma să aibă nunta pe 5 octombrie. Originar din Gura Teghii, Nicu se mutase în Buzău și începuse o afacere pe cont propriu, cu mașini second-hand. Zilele trecute, plecase în cursă în Germania, alături de bunul său prieten, Bogdan B.

În vârstă de 41 de ani, Bogdan era cunoscut în lumea vânzătorilor de mașini SH, intrând în această branșă în urmă cu mai mulți ani. Amândoi aveau să piară într-un cumplit accident de circulație produs azi-noapte, în județul Hunedoara.

Cei doi bărbați au fost spulberați de un TIR în timp ce se aflau pe banda de urgență și încercau să remedieze o problemă la una dintre mașini.

Accidentul s-a produs miercuri seară, în jurul orei 23:00, pe autostrada A1, intre localitățile hunedoreane Ilia si Deva. Cercetările au scos la iveală faptul că un tânăr din Arad, care conducea un autotren pe banda 1, a acroșat două autovehicule oprite pe banda de urgență. Șoferii celor două mașini coborâseră din mașini pentru a remedia o problemă apărută la unul dintre cele două autoturisme.

Cei doi conducători auto au fost loviți în plin de TIR și au murit pe loc. Una dintre mașinile oprite pe banda de urgentă transporta alte autoturisme pe o platformă. Cea de-a doua mașină ar fi o dubiță care trăgea o rulotă.

Pe Nicu îl așteptau acasă cu mult drag soția și un băiețel de numai câțiva anișori. Distruse de durere, familiile celor doi se pregătesc acum de înmormântare.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: