ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Ei sunt cei doi polițiști buzoieni care au salvat un bărbat de la moarte

Ramona și Săndel sunt cei doi polițiști buzoieni care au salvat de la moarte un bărbat de 54 de ani, ce plonjase într-un canal de irigații. Gestul lor nu a trecut neobservat, fiind felicitați de superiorii din Poliția Română. 

Incidentul a avut loc marți seară, atunci când cei doi polițiști au răspuns unui apel disperat din zona canalui de irigații de la Mătești. Concret, un apel la 112 anunța faptul că un bărbat agitat stă pe marginea canalului și amenință că se aruncă.

Polițiștii au ajuns în scurt timp la fața locului,  moment în care bărbatul de 54 de ani a sărit în apă. Cei doi oameni ai legii nu au stat pe ganduri și i-au întins o frânghie celui aflat în apă. Într-un final, bărbatul a fost adus la mal.

Pentru gestul lor, cei doi agenți au fost felicitați pe pagina de Facebook a Poliției Române în cadrul unei postări care a adunat mii de aprecieri:

Fapta bună a zilei este a colegilor noștri Ramona și Săndel.

Pe scurt, în această seară, în Buzău, un bărbat, care avea o stare de agitație, s-a aruncat într-un canal de irigații.

În scurt timp, polițiștii au reușit să aducă bărbatul la mal, de unde a fost preluat de un echipaj și internat la spital.

Frumos mod de a încheia ziua: salvând o viață!

Mulțumim, colegi!

#PolițiaRomână”

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 comentarii

  1. Cel mai mare erou Săndel de la Tisău mare rahat a făcut în loc să-i oprească pe vitezomani care aleargă cu mașinile ca la curse ,el sta la pândă să vadă mai iese infractori care are un atv un scuter ,iar tâlhari stă și dă în cap noaptea avem milițieni curajoși noi cum să nu. avem eroi în sat prinde un amărât cu 2 lemne în căruță dosar penal

    1. Alexandru, ai ratat o buna ocazie de a tacea.
      Sper sa te amendeze acest Sandel de cate ori te vede. Pentru ca animalele se educa doar cu bataia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button