ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Ei sunt cei trei absolvenți buzoieni cu media 10 la Bacalaureat

Carla, Teodor și Diana. Ei sunt cei trei copii magnifici care, peste ani, ne vor opera, vor sta la baza marilor descoperiri științifice, vor inspira noi și noi generații de elevi sau vor face lucruri remarcabile în domeniile pe care și le-au ales.

Carla Sava, Teodor Borcan și Diana Tulin sunt cei trei absolvenți ai Colegiului Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu” care au reușit să obțină media zece la examenul de Bacalaureat de anul acesta.

Carla și Teodor au fost colegi de clasă la specializarea Matematică- Informatică bilingv, în timp ce Diana Tulin a terminat Filologia.

Astăzi, inimile celor trei s-au umplut de bucurie la aflarea rezultatelor. Carla și Teodor se bucură de performanță departe de oraș, ambii fiind în tabără, în timp ce Diana Tulin a mers la liceu pentru a vedea rezultatele scrise negru pe alb.

Toți cei trei elevi se pregătesc acum de facultate. Diana decis să se înscrie la Facultatea de Jurnalism, specializarea Comunicare și relații publice.

Colegiul Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu” are una dintre cele mai mari rate de promovare la nivelul județului. Din 297 de candidați, 296 au reușit să obțină medie de trecere.

Anul acesta, rata de promovare a Bacalaureatului la Buzău este de 76,34 %, în creștere față de sesiunea iunie 2021, când, înainte de contestații, se înregistra o rată de 74,73%

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: