Articolul zileiȘtirile zilei

Ei sunt tinerii morți în accidentul de ieri, de la Cocorico

Doi soți din Galați şi-au pierdut viaţa, sâmbătă dimineaţă, în urma unui grav accident rutier produs pe DN 2B, la intrarea în localitatea Gălbinași, după ce maşina în care se aflau a intrat sub un TIR. Mara şi Ionuţ au murit la câteva ore distanță unul de celălalt, lăsând în urmă două familii distruse de durere. 

Tragedia care a curmat viața celor doi tineri a avut loc pe Drumul Național 2B, pe sensul de mers Buzău – Brăila, aproape de Cocorico. Datele oficiale arată că „autoturismul condus pe direcția Buzău către Brăila de către un șofer în vârstă de 36 de ani, din Galați, a intrat în coliziune cu autocamionul de mare tonaj care circula înaintea sa, la volanul căruia se afla un șofer de 59 de ani, din Prahova”, conform IPJ Buzău.

Neoficial, dinamica accidentului ar fi fost următoarea: șoferul Passatului ar fi depășit mai multe mașini, iar la un moment dat s-a trezit cu un TIR care efectua virajul la stânga către Cocorico. A încercat să-l depășească prin dreapta pentru a reveni pe sensul lui de mers, dar s-a izbit violent de colțul din dreapta al remorcii autocamionului.

Viteza a făcut ca Passatul să se înfigă efectiv sub TIR, cei doi ocupanți rămânând încarcerați. Ionuț, care se afla la volan, a murit pe loc, în timp ce soția sa, în vârstă de 29 de ani, a decedat câteva zeci de minute mai târziu, la spital.

După moartea celor doi, mesajele de condoleanţe curg pe reţelele de socializare. Ionuț și Mara aveau împreună o fetiță, care va rămâne acum în grija bunicilor.

Sincere condoleante!Dumnezeu sa îi ierte și sa îi odihneasca în pace!Multa putere să vă dea Dumnezeu, Gina!Nu pot sa cred!Asa tragedie!😪😪😪

Aoleu!!..Amîndoi?! Doamne!!..Ce s-a întîmplat? Condoleanțe!

Dumnezeu sa o odihnească în pace și înger drum bun!

FĂRĂ CUVINTE….😭😭😭😭😭😭…… DUMNEZEU SĂ II ODIHNEASCĂ IN PACE 😭😭😭😭😭😭

 

Condoleante! Dumnezeu sa-i ierte si voua sa va dea putere sa treceti peste asta! 😭😭😭😭😭

Nu pot să cred….Sincere condoleanțe și familiei putere să treceți peste această grea încercare!😭 sunt doar câteva dintre mesajele postate pe contul de Facebook al mamei lui Ionuț.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: