Știrile zilei

El este austriacul care s-a spânzurat de pod! | În iulie avea nunta!

Rudolf H. este cetățeanul austriac găsit spânzurat astăzi, sub podul de peste râul Buzău. Bărbatul locuia la iubita sa din Mărăcineni, iar pe 27 iulie urma să aibă loc nunta.

Ceva s-a întâmplat ieri, iar Rudolf a părăsit domiciliul, certat cu iubita sa. Se pare că bărbatul era nemulțumit de conduita logodnicei sale, căreia îi reproșa, în ultimul timp, până și că fumează. La început alcătuiseră un cuplu frumos, care își petrecea timpul numai împreună.

În urmă cu două săptămâni, cei doi petrecuseră într-un club din Pietroasele, alături de prieteni, și nimic nu prevestea nenorocirea ce urma să se întâmple.

Aseară, după o ceartă, austriacul a plecat de acasă, iar iubita sa susține că nu a mai știut de el până în după-amiaza acestei zile, atunci când poliția i-a descoperit trupul atârnând de podul de la Mărăcineni.

În locul din care s-a aruncat, Rudolf a lăsat un bilet de adio redactat în limba germană. Polițiștii îl vor analiza și vor stabili motivul care l-a împlins pe austriac să facă un asemenea gest.

Oamenii legii trebuie să mai reconstituie acum ultimele ore ale bărbatului în vârstă de 48 de ani. Cu puțin timp înainte ca el să plonjeze în gol, cu lațul de gât, câțiva șoferi l-au văzut plimbându-se pe pod, cu o funie în mână.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: