Știrile zilei

Criminalul din Buzău care a îngrozit o țară întreagă

Andrei Muscalu este tânărul din Buzău care și-a ucis cu bestialitate unchiul și și-a rănit grav mătușa. Monstrul s-a dezlănțuit aseară, după ce ar fi consumat etnobotanice. El și-a bătut crunt cele două rude care l-au crescut, după care l-a înjunghiat mortal pe unchiul său și a rănit-o grav cu cuțitul pe mătușa sa.

Vecinii îl știau pe Andrei Muscalu drept un tânăr calm, care nu crease probleme. După ce părinții săi s-au despărțit, acesta a rămas în grija unchiului și a mătușii sale, locuind în casa acestora de pe strada Dimitrie Cantemir, nr. 13.

Aseară – povestesc vecinii -, tânărul a ajuns acasă în jurul orei 18:00 și le-a cerut de mâncare rudelor sale. Când mătușa sa i-a dus farfuria în cameră, ar fi găsit mizerie și l-ar fi mustrat pe nepot. Andrei a devenit violent și a atacat-o pe femeie. Soțul acesteia a alergat într-un suflet spre cameră să vadă ce se întâmplă, însă a sfârșit răpus de loviturile de cuțit ale nepotului său.

Bărbatul a fost găsit mort, zăcând într-o baltă de sânge, cu răni de cuțit pe tot corpul, în timp ce mătușa sa a reușit să scape și să se refugieze la o vecină.

Femeia în vârstă de 53 de ani era tăiată pe față și pe mâini. Criminalul a urmărit-o până în curtea vecinei, însă a fost pus pe fugă de soțul acesteia. Jandarmii l-au prins o oră mai târziu în zona Conacul Trandafirilor din Parcul Crâng. El riscă acum ani grei de închisoare.

Băiatul nu avea nicio ocupație și era cunoscut drept consumator de droguri. El își făcea veacul prin oraș, în zone cunoscute drept cuiburi ale consumatorilor de etnobotanice.

Mătușa criminalului, Anișoara Călinoiu (53 de ani), este conștientă și se află sub supraveghere la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

2 Comments

  1. Mai bine creșteau un câine, un hamster sau o pisica. Nu ii dezamăgeau. Au crescut o lepra care pana la urma le-a distrus viata. In 10 ani iese de acolo, mai dement si mai pregătit sa faca ce a mai făcut, pentru ca asa este sistemul in România. Sper sa crape acolo intre reprizele se vio***i.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button