Știrile zilei

El este EROUL Nicoletei! Polițistul s-a aflat în elicopter

Polițiștii buzoieni au fost astăzi la înălțime! Atât la propriu, cât și la figurat!

În urma căutărilor cu efective mărite, minora de 8 ani din Bisoca a fost găsită astăzi, pe un teren cu vegetație, departe de locul semnalării dispariției. Eroul copilei este un polițist buzoian, încadrat la Serviciul de Investigații Criminale de la IPJ Buzău.

Două sute de oameni și-au unit forțele pentru a o găsi pe fetița care și-a petrecut noaptea în sălbăticie, înfometată și speriată. Un polițist din elicopterul MAI care survola zona a avut însă ochi de șoim. Polițistul a zărit-o pe Nicoleta de la mare înălțime, în vegetația deasă de la marginea unei poieni.

Comunicarea cu solul a funcționat perfect. Imediat, echipele de căutare-salvare s-au pus în mișcare către locul indicat, iar elicopterul a început coborârea pentru recuperarea micuței.

„Eforturile coordonate ale forțelor implicate și activitățile desfășurate neîntrerupt au fost încununate de succes, Nicoleta a fost găsită și readusă în siguranță acasă. Mulțumim tuturor celor implicați, cei 200 de oameni care au căutat neîncetat!”, a transmis IPJ Buzău.

Reamintim că aseară, în jurul orei 21.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o fetiță de 8 ani şi 10 luni, din comuna Bisoca, sat Recea, județul Buzău , a plecat în jurul orei 17.00 de la domiciliu către o locație situată la aproximativ 500 de metri de domiciliu şi nu a revenit.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5