AdministrațieȘtirile zilei

El este noul director medical al Spitalului Județean de Urgență Buzău

Medicul ortoped Dragoș Porumb a fost numit în funcția de director medical al Spitalului Județean de Urgență Buzău. Postul a devenit vacant după ce fostul director, dr. Paraschiv Stanciu, a împlinit vârsta de pensionare, fapt care nu i-a mai permis exercitarea prerogativelor acestei funcții. 

Delegația medicului Paraschiv în funcția de director medical al celei mai mari unități spitalicești buzoiene a expirat la finele lunii martie, dată ce a coincis cu împlinirea vârstei de pensionare pentru experimentatul medic ortoped.

Printre variantele luate în calcul de conducerea spitalului pentru postul de director medical s-au numărat mai multe nume, însă, în cele din urmă, a fost ales cel al doctorului Dragoș Porumb, în vârstă de 41 de ani, medic primar pe secția Ortopedie și președinte al Comisiei de Etică.

„Domnul doctor Porumb a fost propunerea mea către președintele Consiliului Județean, domnul Petre Emanoil Neagu, și către președintele Consiliului de Administrație, domnul Laurențiu Gavrilă. Opțiunea noastră merge către un medic primar tânăr, care se poate implica activ în zona de management medical al Spitalului Județean de Urgență Buzău.”, a declarat managerul SJUB, Claudiu Damian.

Printre atribuțiile directorului medical se numără monitorizarea calității serviciilor medicale acordate la nivelul spitalului, aprobarea protocoalelor de practică medicală, coordonarea activităților medicale desfășurate la nivelul secțiilor și implementarea programelor de sănătate și tratament la nivelul spitalului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: