Știrile zilei

El este polițistul lovit cu mașina pe Calea Eroilor

UPDATE 23:30: Șoferița de 32 de ani a fost reținută pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor sub forma ultrajului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.


Agentul principal Adrian Popa este polițistul rănit astăzi după ce o șoferiță a intrat cu mașina în el pe Calea Eroilor, după ce omul legii îi făcuse semn să oprească.

Polițistul Adrian Popa este vârful de lance al „Brigăzii rutiere pe două roți” din cadrul IPJ Buzău. Polițist venit prin transfer de la Brigada Rutieră București, Adrian Popa a lucrat în același serviciu cu Bogdan Gigină, polițistul decedat în timpul unei misiuni de însoţire a ministrului Oprea Gabriel.

Astă-seară, polițistul Adrian Popa a procedat ca la carte. Deși șoferița l-a lovit cu mașina intenționat și l-a proiectat pe contrasens, într-un taxi, omul legii nu s-a pierdut cu firea și a respectat întocmai procedurile impuse într-o astfel de situație.

Primul pas, polițistul a încercat să-i îndepărteze pe oameni de motocicleta cuprinsă de flăcări, după care a pus mâna pe stație și și-a anunțat colegii. Surse neoficiale declară că Popa le-ar fi spus colegilor: „Am urmărit-o din Broșteni până pe Calea Eroilor, iar aici a intrat în mine, lovindu-mă în partea dreaptă.”.

Grație apelului său, polițiștii s-au pus în mișcare și au prins-o pe șoferița ce fugise de la locul accidentului într-o benzinărie situată la ieșirea din Buzău.

Ulterior, polițistul a fost dus la spital, deși inițial refuzase internarea. Este lovit la brațul drept, dar se află în afara oricărui pericol.

Cât despre femeia care l-a lovit pe polițist, rămâne de văzut ce măsuri vor lua oamenii legii și care ar fi motivul gestului său șocant.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: