Știrile zilei

El este tânărul crescut în sistemul de protecție, admis al patrulea pe țară la Academia de Poliție

Din case mici ies oameni mari!

Pe Răzvan Cercel, tânărul buzoian născut într-o familie numeroasă, cu nouă frați, îl așteaptă o frumoasă carieră în Poliția Română! Cel puțin așa cred reprezentanții IPJ Buzău, care l-au felicitat, astăzi, pe tânărul proaspăt admis, cu un rezultat remarcabil, la Academia de Poliție.

Născut într-o familie fără posibilități materiale, Răzvan a ajuns de mic în sistemul de protecție socială, fiind inițial dat în grija asistenților maternali, iar apoi ajungând în apartamentele DGASPC Buzău. Neajunsurile au făcut parte din existența sa, însă tânărul nu s-a lăsat niciodată copleșit de ele. Astăzi, Răzvan Cercel este o mândrie pentru toți cei care au crezut în el: a fost admis primul din cei peste o sută de candidați buzoieni la examenul de admitere la Academia de Poliție, obținând al patrulea rezultat pe țară.

Poliţiştii buzoieni i-au pregătit o surpriză și l-au felicitat pentru rezultatul concursului, încurajându-l în frumoasa provocare ce îl aşteaptă.

Astăzi, l-am reîntâlnit pe Răzvan, unul dintre elevii buzoieni care tocmai a primit rezultatul tuturor etapelor concursului de admitere la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti. Rezultatul a fost cel mult aşteptat şi pentru care a muncit în mod consecvent, cu determinare, cu seriozitate: mâine pleacă la Băneasa, pentru cazarmare, cum obişnuim noi să spunem.

Este un pic emoţionat, puţin îngrijorat de faptul că este contratimp, dar mândru şi fericit că urmează anii de studiu pentru a deveni ceea ce şi-a dorit – POLIŢIST!

Pentru că până mâine mai este puţin, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău i-a făcut o surpriză şi, printr-o mobilizare specifică unei unităţi de poliţie, i-a pregătit deja bagajul de care va avea nevoie, să-l mai scutească măcar de o parte din stresul noului început. Această pregătire a fost posibilă cu sprijinul organizaţiilor sindicale şi profesionale: Fundaţia Amprenta Buzău, Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Sindicatul Democratic al Poliţiştilor SIDEPOL şi Club Sportiv Poliţia Buzoiană.

De asemenea, luptătorii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, i-au oferit o emblemă, pe post de amuletă norocoasă, care să îl ghideze în drumul pe care a pornit, cu următoarea inscripţie: “Curaj – Lege – Onoare!”

Cu nostalgia unui parteneriat consolidat timp de ani buni, care se pare că este drumul spre reuşită, reprezentanţii Biroului Siguranţă Şcolară au ţinut să strângă mâna lui Răzvan, să îi transmită personal faptul că îi apreciem perseverenţa, reuşita, pasiunea, devotamentul şi că încurajăm performanţa, mai ales atunci când este clădită pe o fundaţie a vocaţiei, a pasiunii.

Felicitări, Răzvan! Mult succes în tot ce îţi propui de azi înainte!”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!