Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

El este tânărul decedat în cumplitul accident de pe E85

Alex H. este tânărul decedat, în această dimineață, în accidentul rutier grav produs pe E85, la Poșta Câlnău. Băiatul avea 20 de ani și locuia în comuna Vadu Pașii.

Tragedia în care Alex și-a pierdut viața s-a produs la primele ore ale dimineții pe „Drumul morții”, în zona intersecției cu DJ 210. Neatenția la volan ar fi fost factorul declanșator al întregului eveniment.

Iată care ar fi fost dinamica tragediei în care au fost implicate trei TIR-uri și două autoturisme:

  1. Autoturismul de culoare galbenă oprește pentru a vira la stânga pe drumul județean 210, către Sudiți. Pe banda din dreapta, în paralel, se află două TIR-uri care se deplasează înainte;

2. Din spatele autoturismului galben se apropie SEAT-ul negru condus de Alex, tânărul de 20 de ani, din Vadu Pașii;

3. Probabil din cauza nepăstrării distanței, SEAT-ul negru nu reușește să oprească la timp și acroșează mașina din fața sa, moment în care este proiectat în TIR-ul din dreapta. De aici ricoșează pe contrasens, unde circula un alt TIR;

4. În cele din urmă, SEAT-ul tânărului este proiectat în fața unui al treilea TIR, care se afla pe sensul inițial de mers.

Din păcate, în urma impactului, tânărul afla la volan a fost grav rănit. A ajuns la spital prezentând leziuni grave, iar medicii au fost rezervați încă de la început în privința șanselor sale de supraviețuire.

După câteva ore la ATI, inima tânărului s-a oprit.

Tatăl său, în vârstă de 47 de ani se afla pe locul din dreapta în momentul impactului. El a ajuns la spital cu numeroase contuzii, dar este stabil și conștient.

Un alt șofer, în vârstă de 62 de ani, a ajuns la spital cu multiple traumatisme. Detalii, AICI.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button