Știrile zilei

El este tânărul mort în cumplitul accident de aseară

Constantin Semian este tânărul de 19 ani, mort în accidentul rutier cumplit produs aseară pe Drumul Național 2B, la Verguleasa. 

Tragedia care a lovit familia din Tăbărăști s-a produs în jurul orei 21:00. Costi, care se afla în mașină cu fratele său de 18 ani, conduce cu viteză un autoturism Mazda. Cei doi veneau de la Tăbărăști, localitatea lor de domiciliu, și se îndreptau către Buzău în momentul în care tânărul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de cisterna care circula din sens opus.

Impactul a fost devastator. Mașina s-a rupt în două, cele două jumătăți fiind găsite la zeci de metri distanță una de cealaltă.

Pentru a înțelege proporțiile tragediei, am realizat un videoclip cu imagini de la fața locului, pe care îl puteți urmări AICI.

Costi a decedat pe loc, iar fratele său a fost dus de urgență la spital. Este conștient și are șanse mari de supraviețuire.

Costin mai avea patru frați și patru surori. Stătuse de mic pe lângă mașini, iar de curând se angajase ca mecanic auto la un service din Buzău.

Un comentariu

  1. E o veste buna, un tampit in minus pe sosele. Tragedie ar fi fost daca mai lua pe careva dupa el. De data asta am fost norocosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: