PoliticăȘtirile zilei

Elena Udrea e din nou studentă! | Ce facultate a ales buzoianca

Nebănuite sunt căile Domnului. După o carieră în politica mare, urmată de probleme cu legea, Elena Udrea pare să-și fi găsit adevărata liniște. Ea a fost admisă la Facultatea de Teologie Ortodoxă din municipiul Cluj Napoca, unde va urma cursurile de master ale secţiunii de Asistenţă Socială.

Polticiana în vârstă de 42 de ani a intrat la buget, pe locul patru, cu media 8.20. Întrebată de ce a ales această specializare, Elena Udrea a precizat că totul a pornit din dorința de a-și putea ajuta semenii în probleme de natură emoțională. Ea a mărturisit că s-a apucat de citit Biblia și a realizat că cea mai puternică este credința în Dumnezeu:

„Dorinţa mea e să mă pregătesc în consiliere pastorală tocmai pentru a putea să-i spijin pe cei care au probleme de natură emoţională, spirituală, care se pot trata inclusiv prin metode religioase. Pe viitor s-ar putea să mă înscriu chiar la facultate, dar momentan m-am înscris la master, pentru a putea fi cât mai repede aproape de cei care au nevoie de sprijin. (…) Cea mai puternică credinţă este credinţa în Dumnezeu. În ultima vreme, am citit multe cărţi tematice şi Biblia în primul rând”, a precizat buzoianca pentru România TV, într-o intervenţie telefonică.

fericire1

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button