Educaţie

Elevii buzoieni salvează ”Apa – un strop de viață”, mâine, la Liceul Pedagogic

Ca în fiecare an, Compania de Apă Buzău marchează Ziua Mondială a Apei, prin activități de conștientizare și educație a elevilor buzoieni. Ajuns deja la a IV-a ediție, proiectul ”Apa – un strop de viață” este dedicat zilei de 22 martie – Ziua Mondială a Apei, sărbătorită anul acesta sub sloganul ”Apa și Energia”.big-ziua-mondiala-a-apei-in-vizorul-radio-moldova

Astfel, cu sprijinul ISJ Buzău, al APM și al Facultății de Hidrotehnică București. Compania de Apă Buzău va organiza mâine, la Liceul Pedagogic, o serie de acțiuni voluntare și competiționale, structurate pe secțiuni:

  • S.O.S. APA PLANETEI – campanie de informare stradală ce se va organiza în toate localităţile acoperite de proiect și în care care elevii vor împărţi fluturași cu imagini şi mesaje referitoare la Programul de investiţii derulat de Compania de Apă în judeţul Buzău, prin POS Mediu.
  • APA, UN STROP DE VIAȚĂ – expoziţie de desene.
  • APA ȘI ENERGIA – prezentări power-point, referate, despre problema utilizării resurselor de apă în procesul de producere a energiei electrice, precum şi la impactul acestor activităţi asupra calităţii resurselor de apă dulce şi, implicit, impactul asupra mediului.
  • APA ÎN IMAGINI – concurs de fotografie
  • APA ÎN OCHI DE COPIL – prezentarea unor filme tematice la clasele primare, cu referire la circuitul apei în natură și realizarea unor colaje având ca temă APA.

Activitățile încep la ora 10:00, în amfiteatrul Liceului Pedagogic, și se finalizează la ora 13:00, odată cu festivitatea de premiere.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close