Știrile zilei

Elevii de zece ai Buzăului | Primul șef de instituție care vrea să îi recompenseze

Obținerea unei medii de zece la examenele naționale nu este un lucru ușor, pentru atingerea unei astfel de performanțe fiind nevoie de ani de muncă. La Buzău, nu mai puțin de nouă elevi au reușit să obțină media zece la Evaluarea Națională 2022, iar președintele Cosiliului Județean a anunțat că ei vor fi premiați în cadrul unei festivități speciale organizate în luna iulie.

Media 10 la Evaluarea Națională, un ideal atins anul acesta de 9 buzoieni, care merită toate felicitările noastre! Vorbim despre inteligență, dar și multă muncă, despre plăcerea de a învăța, dar și despre sacrificarea altor bucurii. În cele din urmă, vorbim de EXCELENȚĂ, pe care o vom premia în luna iulie la Consiliul Județean Buzău. Elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională, împreună cu cei ce vor obține media 10 la examenul de Bacalaureat vor fi invitații noștri de onoare din ședința ordinară a lunii iulie.”, a scris Petre Emanoil Neagu pe pagina sa de Facebook.

Video: Șansa News

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: