EducaţieȘtirile zilei
ULTIMA ORĂ

Elevii din România se întorc în bănci pe 8 noiembrie

După vacanța forțată de două săptămâni, cursurile în școlile și în grădinițele din România vor fi reluate cu prezență fizică. Potrivit site-ului buzoienii.ro, anunțul a fost făcut astăzi de inspectorul școlar general al IȘJ Buzău, Ionel Meiroșu, într-o emisiune la Campus TV.

Potrivit spuselor șefului IȘJ, pe data de 8 noiembrie toți elevii se vor întoarce în bănci:

„Când se va termina vacanța asta de două săptămâni, elevii vor reveni în bănci. Nu on-line, ci cu prezență fizică. Ministerul Educației susține prezența fizică a elevilor la școală. Nu se mai poate continua așa, ar fi al treilea an școlar consecutiv compromis”, a spus Ionel Meiroșu, conform sursei citate.

Șeful IȘJ a mai spus că școala on-line a fost o soluție de compromis și că nu este adeptul acesteia:

„Școala on-line a fost o soluție de compromis. Nu sunt adeptul ei. Spuneți-mi și mie, cum pot fi evaluați elevii în online ?”ar mai fi spus inspectorul școlar general.

Începând de luni, toți elevii și preșcolarii din România au intrat în vacanță forțată. Motivele au legătură cu expolzia numărului de cazuri de infectare cU virusul SARS-Cov-2.

La finalul celor două săptămâni, ministrul Câmpeanu și Ministerul Educației ar urma să ceară revenirea fizică a elevilor în bănci.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: