Administrație

Elevii și preșcolarii patinează GRATUIT și în 2016 / Primăria subvenționează „Ice Magic” cu șapte miliarde

Programată să aibă loc la începutul lunii decembrie, deschiderea sezonului de patinaj pe gheață atrage deopotrivă elevi și adulți pe luciul singurului patinoar din municipiu, Ice Magic. Deși Elcar Gid vrea să renunțe la administrarea obiectivului, Primăria municipiului Buzău acordă o subvenție de 675.000 de lei pentru accesul gratuit pe gheață al copiilor din Buzău.ice magic
În ședința ordinară de miercuri, pe masa consilierilor municipali se va afla proiectul de hotărâre privind aprobarea programului de practicare a patinajului pe gheață de către copiii și tinerii din municipiul Buzău.
Ca și în anii trecuți, municipalitatea va aloca patinoarului o sumă de bani, pentru ca tineretul să aibă acces gratuit pe gheață, în anumite intervale orare. Tichetele de gratuitate vor fi distribuite în școli, iar accesul se va face în baza carnetului de elev.
Pentru lunile ianuarie, februarie și decembrie ale anului viitor, Primăria va aloca din bugetul local suma de 675. 000 de lei, reprezentând contravaloarea pentru un număr minim de 15.000 de accesări lunare privind patinajul pe gheață al copiilor și al tinerilor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: