Economie&BusinessȘtirile zilei

Vacanță cu autorulota. De unde poți închiria în Buzău

Zilele de vară, concediul care se apropie și oboseala acumulată de-a lungul anului ne fac să ne gândim la vacanță. Agențiile de turism ne bombardează cu oferte care mai de care mai tentante, care ar putea satisface și cele mai exigente gusturi în materie de vacanță, însă pentru cei care încă nu s-au hotărât ce vor să facă pentru a se relaxa, care nu pot decide dacă sunt pentru mare sau pentru munte lansăm o întrebare:

Cine vrea să vadă într-o singură plimbare și muntele și marea, și plaja și poienile răcoroase și însorite?

Dacă vă doriți o vacanță mai puțin convențională, dacă visați la un concediu mai lung de 7 zile fără prea multe planuri, dar și cu costuri rezonabile, în care să poposiți unde și când doriți, să vă delectați cu peisaje incantătoare în fiecare zi, avem sugestia ideală: concediul cu autorulota este alegerea ideală.

Emilia este o tânără din Buzău care a pornit, la începutul anului, o afacere îndrăzneață. Tânăra a cumpărat două autorulote performante, care dispun de dotări de ultimă generație în materie de funcționalitate și confort. Buzoianca mărturisește că i-a trebuit ceva curaj să se apuce de treabă, însă a meritat din plin:

În urma cu câțiva ani, niste prieteni s-au urcat într-o autorulotă si au plecat aproape un an în Europa cu cei trei copii ai lor. Atunci am fost foarte aproape de a-i insoti în nebunia asta, dar adevărul este ca nu am avut suficient de mult curaj:). Cu toate că nu știam ce implică o asemenea călătorie ne-am dat seama repede ca “Vacanța cu autorulota” este un vis pe care îl au foarte multi! Când am căutat însă oferte de închiriat, am fost surprinsă să constat că nu prea aveam de unde alege.

Așa că mi-am făcut curaj și am decis să investesc în asta. Atunci am inceput să studiez, sa evaluez ce trebuie făcut ca să ajut cât mai multe familii sa-si traiasca un asemea “vis intr-o casă pe roti”. Iar acum putem face asta aici, în Buzău!”, ne-a mărturisit Emilia.

  • Ineditul unei vacante în autorulotă.

Vacanta in autorulotă este încă ceva inedit in România, dar tot mai multi pasionati de turism neconventional scriu despre valentele acestui mod de a își petrece zilele libere. Citim tot mai des relatările unor iubitori de frumos, care descoperă din ce în ce mai multe peisaje mirifice pe tot cuprinsul țării.
Chiar dacă ne aventurăm cu autoturismul personal pe trasee complet noi si mai putin circulate, rămâne în continuare problema cazării peste noapte. În acest moment, este înțelept sa deschidem subiectul marilor beneficii pe care ni le poate asigura deplasarea cu o autorulotă.

  • Cum închiriez?

Pentru a închiria o autorulotă este de ajuns să intrați să pe site-ul travelcampers.ro, acolo unde veți găsi o gamă largă de informații necesare organizării primei ieșiri cu autorulota exact acolo unde vă doriți.

Oricine merită să facă o călătorie de neuitat cu partenerul de viață, cu familia, sau prietenii!  Puteți închiria pe termen lung și scurt autorulote pentru orice plan de călătorie. Cu Travel Campers, visele devin realitate!”, transmite în încheiere tânăra antreprenoare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close