Educaţie

„Eminescienii buzoieni sunt chemați acasă!”

Începând cu data de 15 inauarie 2018 și până la sfârșitul anului școlar 2018 – 2019, Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Buzău, va desfășura o serie de activități cultural-educative ce vor marca împlinirea a 100 de ani de funcționare a prestigioasei unități de învățământ buzoiene.

Pentru mobilizarea și implicarea tuturor celor care doresc să ajute la buna organizare a acestor activități, directorul școlii, prof. Camelia Voicu, a postat pe contul personal de Facebook următorul mesaj:

“Sarbatoarea Centenarului unei scoli este un moment de glorie, care ne arata ce a fost, ce este si ce va fi.

Martor a 100 de ani de istorie locala, Colegiul National Mihai Eminescu Buzau, trecand de-a lungul timpului prin importante transformari dar mentinandu-se ca o scoala de elita, paseste in randul scolilor seculare cu rezultate deosebite in activitatea de baza curriculara dar si in activitati conexe, mari modelatoare ale personalitatii elevului. Produsul activitatii noastre este elevul cu atitudine, luptator, iubitor de frumos si adevar, care atinge esenta educatiei, transformand-o in autoeducatie.

In panoul de onoare al scolii, sunt inscrise personalitati culturale, profesori universitari, personalitati din administratia locala, centrala si europeana, din domeniul politic si mass-media sau pur si simplu din alte domenii de activitate in care au atins excelenta si as aminti domeniul medical, juridic si al educatiei.

Eforturile noastre se indreapta spre organizarea unor activitati culturale care sa ofere buzoienilor momente de reflectie, de mandrie, de inaltare spirituala, pentru desfasurarea carora avem confirmarea participarii unor personalitati din domeniu.

Centenarul CNME Buzau, dorim sa fie un moment de reuniune a fostilor elevi, pe care ii rugam sa se alature si eforturilor noastre organizatorice, materiale si financiare, avand ca si cale de acces contul Centenarului deschis de Asociatia pentru CNME Buzau cod client 3442103 la Banca Transilvania si anume: RO52BTRLRONCRT0344210302.  Va asteptam cu drag si va multumim anticipat!”

Programul activităților va fi dat publicității în curând.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close