Din Buzău

Emoții, la inaugurarea locomotivei de la gară

Momentele ce au adus emoții pe chipul edilului Constantin Toma au fost susținute de aplauzele buzoienilor care au surprins întreaga desfășurare în fotografii sau filmulețe.

Primarul Constantin Toma este locomotiva de care Buzăul are nevoie! Energia sa pozitivă atrage oameni, proiecte de dezvoltare și imprimă o viziune modernă acestei comunități.

Adică exact ceea ce lipsește actualei guvernări, care rămâne prizonieră vechilor metode de acum 30 de ani!

Buzăul este astăzi un oraș prosper, unde 95% din toți banii care se strâng în Trezoreria locală sunt de la companii și doar 5% de la populație. La fel, noul sistem de management impus în administrația locală a făcut ca buzoienii să nu mai piardă timpul pe la ușile instituțiilor.

Imaginați-vă așa ceva la nivelul fiecărui municipiu al țării! Într-o țară în care ni s-a propus modelul mersului pe loc – că asta e traducerea mea a cunoscutului slogan PAS CU PAS – Constantin Toma este un tren express. Mă bucur cu orice prilej să mă încarc cu energia sa!

Îl felicit pe Tomiță și îl asigur că are tot sprijinul și susținerea mea. Sunt convins că buzoienii îi vor încredința pe 27 septembrie un nou mandat de primar, pe care îl merită din plin.”, a scris președintele PSD, Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button