Știrile zilei

Eroii din Afganistan, înmormântaţi astăzi / TRANSMISIE LIVE

Miercuri, începând cu ora 11:00, la Cimitirul Eroilor din Buzău va avea loc ceremonia de înmormântare a celor doi militari uciși sâmbătă, în Afganistan, în timpul unei instrucții, de două persoane purtând uniforma polițiștilor afgani.Inmormantare
Luni noapte, sicriele purtând trupurile sublocotenenților post-mortem Iulian Dumitrescu și Adrian Vizireanu au fost aduse la Buzău, după ce au fost transportate din Afganistan cu un avion militar. Familiile celor doi militari căzuți la datorie șI-au primit morții la București, pe aeroportul Otopeni, acolo unde Armata a organizat un ceremonial militar și religios, cei doi fiind primiți cu onoruri.
Marți, la prânz, un cortegiu funerar cu trupul sublocotenentului post-mortem Adrian Vizireanu, ucis sâmbătă în Afganistan, a parcurs aproape întreg orașul, trecând prin locurile care au marcat viața tânărului erou: locuința, sediul arbitrilor, casa părintească și stadionul.
Reporter Buzoian transmite LIVE de la îmormântarea celor doi tineri militari căzuți la datorie. Transmisia poate fi urmărită AICI.

dumitrescu-vizireanu-1

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close