Știrile zilei

Eroii din Afganistan, înmormântaţi astăzi / TRANSMISIE LIVE

Miercuri, începând cu ora 11:00, la Cimitirul Eroilor din Buzău va avea loc ceremonia de înmormântare a celor doi militari uciși sâmbătă, în Afganistan, în timpul unei instrucții, de două persoane purtând uniforma polițiștilor afgani.Inmormantare
Luni noapte, sicriele purtând trupurile sublocotenenților post-mortem Iulian Dumitrescu și Adrian Vizireanu au fost aduse la Buzău, după ce au fost transportate din Afganistan cu un avion militar. Familiile celor doi militari căzuți la datorie șI-au primit morții la București, pe aeroportul Otopeni, acolo unde Armata a organizat un ceremonial militar și religios, cei doi fiind primiți cu onoruri.
Marți, la prânz, un cortegiu funerar cu trupul sublocotenentului post-mortem Adrian Vizireanu, ucis sâmbătă în Afganistan, a parcurs aproape întreg orașul, trecând prin locurile care au marcat viața tânărului erou: locuința, sediul arbitrilor, casa părintească și stadionul.
Reporter Buzoian transmite LIVE de la îmormântarea celor doi tineri militari căzuți la datorie. Transmisia poate fi urmărită AICI.

dumitrescu-vizireanu-1

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5