Știrile zilei

„Eu sunt Edy, am doar câteva săptămâni și am mare nevoie de ajutorul vostru!”🙏

Mă numesc Eduard -Gabriel și m-am nascut la 36 de săptămâni, în data de 25.09.2021. Din păcate, nu a știut nimeni nimic până când m-am născut.. 

La naștere, doctorii au constatat că sunt hipoton, nu clipesc, că am un altfel de plâns față de ceilalți copii și nu am reflex de supt.

M-am născut sâmbătă la Buzau, dar medicii au zis ca nu este de competența lor, așa că am fost transferat la spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti, bănuind ca ar fi ceva chirurgical.

Din păcate nici asta nu a fost, asa ca medicii de la Buzau, impreuna cu medicii de la spitalul „Grigore Alexandrescu” au decis că mă vor transfera la Spitalul Universitar Elias, tot în București.

La spitalul Elias am stat o luna si jumatate, în care mi s-au facut mai multe investigatii cu ajutorul spitalului si chiar si analize contra cost, dar tot nu s-a aflat cauza și un diagnostic.

Cand m-am nascut, mi s-a facut un control neurologic, îînsă nu era nimic. După o lună s-au descoperit niste mici calcifieri. Doctorii zic ca este o boala neurologica destul de grava si din aceasta cauza ar banui ca ar fi o boala genetica ce ar putea fi si de acum 200-300 de ani.

Parintii mei mi au facut un test genetic în România,  unde totul a fost ok. Acum au mai trimis o alta proba in Finlanda, unde inca nu s-au aflat rezultatele, deoarece dureaza intre 8 si 10saptamani 😔

Acum o săptămână m-am reintors la spitalul Grigore Alexandrescu, unde doctorii vor sa mi faca o gastrostoma si o traheostoma ca sa ma poata hrani si sa pot respira, sa nu mai fiu nevoit sa fiu aspirat tot timpul de secretii.

Dupa ceva timp va urma să fac si kinetoterapie pentru hipotonia pe care o am.
Parintii mei sunt niste părinți foarte muncitori,  care niciodată nu au cerut ceva fără să muncească, însă astăzi, nemaiavand posibilitate financiară prea mare,  iar costurile pentru analizele mele, tratament, kinetoterapie atunci cand voi incepe, plus ca dacă voi face operatiile, or sa mi mai trebuiasca foarte multe.

Vă rog din inimă, ajutați-mă cu cât puteti voi să fiu și eu bine!..

Am fost un copil foarte dorit de mami si de tati si inca sunt, se lupta pentru mine si vor face tot ce le sta in putere ca eu sa fiu bine.

Pentru cine ma poate ajuta :
RO17OTPV450001293284RO01 LEI
RO93OTPV480001293284EU01 EURO

Titular:Craciun Mihaela
Va multumesc si va urez multa multa sanatate voua si familiilor voastre!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: