Fără categorie

Europa FM oferă 10.000 de lei buzoiencei care a returnat portofelul cu bani găsit pe jos

Sensibilizați de gestul Loredanei Neagu, tânăra care a predat poliției portofelul cu bani găsit pe jos, reprezentanții Europa FM  au decis să răsplătească înzecit corectitudinea buzoiencei.wqewqewewqe_02574100

  • Aceștia îi vor oferi tinerei de 20 de ani suma de 10.000 de lei, câte 10 milioane de lei vechi pe lună.
La începutul săptămânii, Loredana Neagu a găsit pe trotuarul dispensarului din comuna Berca un portofel care avea în el suma de 1000 de lei și câteva carduri. N-a stat nicio secundă pe gânduri și s-a prezentat la poliție pentru a-l preda organelor în drept.
  • Gestul femeii a impresionat pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât aceasta provine dintr-o familie numeroasă, extrem de nevoiaşă, care trăieşte din venitul minim garantat.Dimineata-Europa-FM-0102
Realizatorii matinalului Deşteptarea de la Europa FM au fost mișcați de atitudinea tinerei:  “Mi se pare extraordinar gândul Loredanei, că nu a muncit ea pentru banii pe care i-a găsit” a spus George Zafiu. “Toată stima, pentru Loredana!

Până în Paști, Loredana va intra in posesia primilor bani, care îi vor asigura ei și familiei sale o masă bogată de sărbători.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5