CORONAVIRUS

Europa FM oferă 10.000 de lei buzoiencei care a returnat portofelul cu bani găsit pe jos

Sensibilizați de gestul Loredanei Neagu, tânăra care a predat poliției portofelul cu bani găsit pe jos, reprezentanții Europa FM  au decis să răsplătească înzecit corectitudinea buzoiencei.wqewqewewqe_02574100

  • Aceștia îi vor oferi tinerei de 20 de ani suma de 10.000 de lei, câte 10 milioane de lei vechi pe lună.
La începutul săptămânii, Loredana Neagu a găsit pe trotuarul dispensarului din comuna Berca un portofel care avea în el suma de 1000 de lei și câteva carduri. N-a stat nicio secundă pe gânduri și s-a prezentat la poliție pentru a-l preda organelor în drept.
  • Gestul femeii a impresionat pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât aceasta provine dintr-o familie numeroasă, extrem de nevoiaşă, care trăieşte din venitul minim garantat.Dimineata-Europa-FM-0102
Realizatorii matinalului Deşteptarea de la Europa FM au fost mișcați de atitudinea tinerei:  “Mi se pare extraordinar gândul Loredanei, că nu a muncit ea pentru banii pe care i-a găsit” a spus George Zafiu. “Toată stima, pentru Loredana!

Până în Paști, Loredana va intra in posesia primilor bani, care îi vor asigura ei și familiei sale o masă bogată de sărbători.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close