PoliticăȘtirile zilei

Europarlamentarul buzoian Andi Cristea, REACȚIE după demisia care a cutremurat PSD

Europarlamentarul buzoian Andi Cristea taxează gestul colegului său, Sorin Moisă, care a a ales să demisioneze din PSD și să se alăture grupului PPE, dând vina pe Liviu Dragnea.

Într-o postare pe Facebook, eurodeputatul Andi Cristea, face referire la principiile care ar trebui să guverneze activitatea oricărui politician. Printre acestea se numără loialitatea față de partidul care te-a susținut pentru a ajunge într-o funcție publică.

Mesajul europarlamentarului în vârstă de 35 de ani păstrează o linie a decenței, lipsită de atacuri la persoană, însă în care este vizibilă critica adusă nerespectării liniei doctrinare:

„Il respect pe Sorin Moisa pentru activitatea sa europarlamentara, am lucrat bine pe dosare vizand Republica Moldova in ultimii trei ani. 

Din pacate insa a ales o carte care, din punct de vedere politic, nu este corecta: ai primit sustinerea unui partid, ai facut parte dintr-o echipa, si devii peste noapte dornic de transfer la echipa opusa, PPE. Principiile sunt importante, inclusiv cele care tin de mentinerea unei linii doctrinare.

PSD ramane o echipa puternica si respectata la Bruxelles, atasata valorilor europene si constienta de importanta parteneriatului strategic cu Statele Unite.”, a scris Andi Cristea pe Facebook.

Într-un mesaj transmis astăzi, europarlamentarul Sorin Moisă a anunțat că demisionează din PSD. El denunță maniera în care Liviu Dragnea conduce partidul și îl acuză că a reactivat o parte din „reflexele cultivate in anii comunismului”.

Andi Cristea (PSD) este membru al Parlamentului European, activând în Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților. Andi Cristea este Președinte al Delegației la Comisia parlamentară de Asociere UE-Moldova (D-MD), membru în Comisia pentru Afaceri Externe (AFET), în Delegația la Adunarea Parlamentară Euronest (DEPA) și membru al Conferinței președinților de delegație.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button