Politică

Europarlamentarul PSD Andi Cristea, întâlnire cu șefii de consilii raionale din Republica Moldova

Andi Cristea este președintele Delegației Parlamentului European pentru Republica Moldova. Europarlamentarul buzoian o s-a întâlnit, la Bruxelles, cu 48 de reprezentanți ai consiliilor raionale din Republică.
În perioada 11-13 mai, eurodeputatul PSD Andi Cristea a participat la o vizită de lucru a unui grup de 48 de reprezentanți, la nivel de președinte și vicepreședinte de consilii raionale, din 17 raioane ale Republicii Moldova.
  • – Vizita a fost organizată împreună cu Uniunea Consiliilor Raionale din Republica Moldova (UCRM). Reprezentanții raioanelor au afiliere politică diversă, fiind prezente inclusiv șefii raioanele din UTA Găgăuzia.
Programul vizitei de lucru la Parlamentul European a cuprins o conferință în care reprezentanții administrației locale au dialogat cu înalți oficiali europeni– Președintele Comitetului Regiunilor, Markku Markkula, Directorul de cabinet alComisarului European pentru Politica de Vecinătate şi Negocierile de Extindere, Michael Karnitschnig, Irina Cruceru, manager de program în cadrul Comisiei europene care a prezentat oportunitățile de finanțare europeană pentru administrația locală din Republica Moldova, Ambasadorul Republicii Moldova la UE, Eugen Caras.
Cu prilejul vizitei de studiu, a fost organizatăîn Parlamentul European și o expoziție artizanat, o degustare de vinuri moldovenești și produse tradiționale, fiecare raion prezentând produsele proprii.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: